Požární ochrana očima dětí a mládeže 2022

V letošním roce se uskutečnil 48. ročník literárně-výtvarné soutěže Požární ochrana očima dětí a mládeže.

Ve čtvrtek 17. 3. 2022 se sešla Okresní odborná rada prevence OSH Rakovník a vyhodnotila zaslané práce zúčastněných, které nadále postupují do krajského kola, které se konalo 8. 5. 2022 v rámci jednání Krajské odborné rady prevence KSH Středočeského kraje v Praze.

Okresního kola se pro tento ročník zúčastnilo celkem 64 dětí ze 3 škol, 4 SDH a jednoho zájmového kroužku. Nejvíce zúčastněných bylo ve výtvarné části soutěže, kde velkou převahu měli ti nejmenší. Jednalo se o kategorii M1, kam spadají děti mateřských škol ve věku do 5ti let a kategorii M2, kde jsou děti ve věku 5 – 6 let. Dále bylo velké obsazení v kategorii ZŠ1, kterého se zúčastnili žáci 1. – 2. ročníku základních škol.

Z krajského do celorepublikového kola postoupil jeden zástupce z rakovnického okresu, jímž je Milan Sklouza z MŠ Roztoky, který se i v krajském kole umístil na 1. místě.

Vyhlášení okresního kola proběhne v pondělí 30. 5. 2022 od 16 hod. na HZS Středočeského kraje – stanici Rakovník, kde po vyhlášení a ocenění postupujících prací do krajského kola proběhne exkurze místní stanice.

Všem zúčastněným děkujeme za účast a blahopřejeme umístěným!

VÝSLEDKY OKRESNÍHO KOLA POODM 2022

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *