Výsledky II. kola hry Plamen

Poslední květnový víkend patřil již tradičně druhému kolu hry Plamen. Na hřiště při 3. ZŠ v Rakovníku dorazilo osm družstev v kategorii mladší a devět starších.

Do soutěže se započítaly i výsledky říjnového závodu požárnické všestrannosti. Soutěž zahájili starosta města Rakovník Pavel Jenšovský a starosta OSH Rakovník Zdeněk Ledvinka. Páteční program zaplnily disciplíny štafeta CTIF a štafeta požárních dvojic. V sobotu ráno se začínalo štafetou 4 x 60 metrů, pokračovalo se požárním útokem CTIF (jen starší) a požárním útokem. V kategorii mladších se na průběžné první příčce držel tým z Lužné, za nimi Skryje a o třetí místo bojovali závodníci z Kolešovic, Rudy a Chrášťan. Třetí příčku nakonec získali kolešovičtí. Mezi staršími se bojovalo o každý bod. Nejlepších výkonů dosahovali

mladí hasiči z Lužné, Třtice a Skryj. Nádherný souboj byl k vidění v požárním útoku. V prvních pokusech nejlepšího času dosáhlo Nové Strašecí. Druhé pokusy rozhodovaly. Lužná zvládla za 29,2 sekundy. Třtice předvedla skvělý útok za 28 sekund! Celkové součty bodů za umístění v jednotlivých disciplínách pak vynesly na první místo Lužnou před Třticí a Skryjemi. Lužná postoupila do krajského kola, které se koná 15. a 16. června ve Vlašimi.

výsledky Plamen 2017/2018 mladší

výsledky Plamen 2017/2018 starší

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *