Vyhodnocení okresního kola POODM 2018

POODM 2018 – Vyhodnocení

Pozvánka na slavnostní vyhlášení

V letošním roce proběhl již 44. ročník literárně – výtvarné soutěže Požární ochrana očima dětí a mládeže. V našem okrese se do soutěže zapojilo 205 dětí z 13 mateřských škol, 12 základních škol, jedné střední školy a 10 sborů dobrovolných hasičů.
V pondělí 23. dubna od 16:30hod proběhlo na stanici HZS Rakovník slavnostní vyhlášení výsledků. Pozváni na vyhlašování byli všichni Ti, kteří se umístili na předních příčkách a jejich rodina a přátelé. Po slavnostním vyhlášení byla pro děti připravena exkurze po hasičské stanici. Poslední účastníci opustili hasičárnu až po 18 hodině. Exkurze se zúčastnilo odhadem 90 osob.

V letošním roce jsme po spolupráci se Speciální školou Fr. Diepolta, Rakovník otevřeli novou kategorii „K3“ – pro děti a mládež s více tělesnými vadami 15 – 18 let. Tato kategorie byla dostatečně obsazeno a jak děti, tak vedení školy bylo rádo.

Mateřská škola speciální, Fr. Diepolta Rakovník si své ceny přišla vyzvednout v pátek 4. května na požární stanici v rámci Dne sv. Floriána – Dnu otevřených dveří na hasičské stanici Rakovník.

Letošní ročník považujeme za velice zdařilý, jsme rádi, že prací dětí stále přibývá a zapojují se nejen do výtvarné a literární části, ale letos nově i do části zpracovanou s pomocí digitálních technologií.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *